Profil

Vi er et Tømrerfirma med adresse i Bjæverskov ved Køge.

Firmaet består af Anders og Kasper.  Vi har arbejdet fast sammen siden vi bestod vores Tømrereksamen i 1998 hvilket gør, at vi idag tilsammen har over 40 års erfaring indenfor tømrerfaget.

Udover os selv, har vi en fast kerne af fagligt kvalificerede og uddannede tømrersvende, vi kan hyre ind afhængig af opgavens størrelse.


Vi udfører kvalitetsarbejde med en faglig stolthed, der er oparbejdet på baggrund af mange års erfaring og samarbejde. Størstedelen af vores opgaver kommer fra anbefalinger af tidligere kunder.


Vores mål er at udføre et godt stykke håndværk med kvaliteten i højsædet og til fair priser.

Vi mener at godt håndværk bygger på tillid og vores nøgle til succes beror derfor på tilfredse kunder."ARBEJDSGLÆDEN LIGGER I AT SKABE GLÆDE"

OMRÅDER

ANKA Byg har rødder ved Køge og vi har idag en bred kundeskare fordelt på en stor del af Sjælland.


Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde på hele Sjælland, Lolland og Falster. 


Vi har en stor passion for at levere et godt og solidt stykke håndværk, som indtil nu kan ses i byer som Holte, Virum Charlottenlund, Ballerup, Hvidovre, Frederiksberg, Amager, Vallensbæk, Solrød, Køge, Faxe Ladeplads, Holme Olstrup, Næstved m.m. 

MISSION

Hos ANKA Byg kan du forvente at få udført et professionelt stykke arbejde hvor service og kvalitet  er nøgleord.

Vores målsætning er at aflevere et tilfredsstillende resultat til den aftalte tid, aldrig at gå på kompromis med det stykke arbejde vi udfører og altid levere den bedste kvalitet.

VISION

  • Vi vil være kundernes foretrukne tømrer
  • Vi vil levere ydelser med fokus på høj kvalitet og god service

VÆRDIERTillid


Vi lægger stor vægt på, at vores kunder kan stole på os i alle henseender før, under og efter byggeriet.
Kvalitet


Kvalitet for os er det rigtige tilbud, de rigtige materialer, det rette værktøj, faglig dygtighed , høj service og ansvarlighed i kombination. 
Kommunikation


Vi er åbne og ærlige, overholder vores aftaler og ringer altid tilbage.

Vi ved hvor vigtig god kommunikation er under et byggeri.
Ansvarlighed


Vi bestræber os på, at vores projekter altid leveres til den aftalte tid. Vores dygtige tømrerstab sørger for at overholde vores deadlines, så du ikke skal bekymre dig.