Vi værner om kunderne

Vi er fair på priserne

Vi har 40 års erfaring 

Opbygning af træterrasse til dit hus eller sommerhus

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet

Ønsker du professionel hjælp til opbygning af træterrasse? Hos ANKA BYG Tømrer- og Snedkerfirma har vi arbejdet med træ i 25 år, hvor vi har bygget alverdens forskellige træterrasser. Vi bygger også gerne en terrasse til dig.

Vi laver terrasser til huse, sommerhuse og erhvervsejendomme i blandt andet Storkøbenhavn og op mod Nordsjælland. Derfor har vi især mange kunder fra Virum, Gentofte, Charlottenlund og omegn. Kvalitet og faglighed er altid i fokus, uanset om det gælder en stor eller lille opgave. Vi sætter kort sagt en ære i vores arbejde.

Vi hjælper også gerne med lægning af nyt tag.

Få dit tilbud!

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vender retur typisk inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet og faglighed

​Vi sætter en ære i vores arbejde

Specialister i tagprojekter

Centrum for afslapning og gode stunder

Flere og flere danskere får bygget en terrasse for at få det maksimale ud af sommeren. Vi hjælper gerne med professionel lægning af træterrasse, som kan blive centrum for afslapning, lækre måltider og gode stunder.

Vi lægger altid vægt på at have tæt dialog undervejs, så vi får afdækket alle ønsker og behov. Der er mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til opbygning af træterrasse, og derfor tager vi altid en grundig snak om kvalitet, materialer og design. Du kan blandt andet trække på vores ekspertise, når du skal vælge, hvordan terrassen skal vende i forhold til sol, vind og udsyn.

Hvad koster en træterrasse?

Vores priser for en ny træterrasse afhænger blandt andet af de ønskede materialer, men også af selve konstruktionen. Dertil kommer eventuelle specialønsker såsom tag, halvtag og læhegn. Nogle ønsker for eksempel en indbygget sandkasse, og andre ønsker plantekasser, trapper og rækværk.

Hør mere om opbygning af træterrasse i haven

Byg en træterrasse med os, hvis du ønsker høj kvalitet, stor faglighed og en tæt dialog. Vi kommer gerne ud for at kigge på dit hus og din have, så vi sammen kan finde frem til den bedste opbygning af træterrasse. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for at lave en ny terrasse af træ.

Vil du ringes op?

Hvis du ønsker at blive ringet op for at drøfte din opgave, så udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ANKA Byg ApS

Læskovvej 37

4632 Bjæverskov

CVR: 40788794

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 22 94 48

✉ E-mail: info@anka-byg.dk

Følg med på Facebook