Vi værner om kunderne

Vi er fair på priserne

Vi har 40 års erfaring 

Nyt tag – vi udfører alle former for tagarbejde

Vi har mange års erfaring med tagløsninger

Overvejer du at få lagt et nyt tag? Hos ANKA BYG Tømrer- og Snedkerfirma har vi mange års erfaring med tagkonstruktioner og tagarbejde. Derfor kan vi tilbyde den bedste rådgivning inden for mange forskellige tagløsninger.

Vi renoverer og lægger tage på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Storkøbenhavn og op mod Nordsjælland. Vi har bl.a. udført tagarbejde i byer som Virum, Gentofte og Charlottenlund.

Vi hjælper også gerne med opbygning af træterrasse.

Få dit tilbud!

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vender retur typisk inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet og faglighed

​Vi sætter en ære i vores arbejde

Specialister i tagprojekter

Der er mange muligheder ved en tagrenovering

Mindre utætheder i taget kan udvikle sig til større problemer. Derfor kan du ende med at betale dyrt, hvis du ikke tager fat i problemet med det samme.

Vores erfaring inden for tagkonstruktioner gennem 25 år har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan hurtigt og professionelt vurdere, om dit tag blot skal have en mindre reparation, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

​Det er et større projekt at lægge nyt tag på et hus, og man skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning har du desuden mulighed for at udvide boligarealet, at få ovenlysvinduer og at efterisolere.

Vi råder og vejleder dig, før du skal tage en beslutning. Dermed bliver det trygt og overskueligt for dig, når du skal have udført tagarbejde. Vi sætter en ære i vores håndværk, og derfor kan du samtidig forvente høj kvalitet og stor faglighed i vores tagarbejde.

Hvad koster et nyt tag?

Uanset om du ønsker et eternittag eller et tegltag, så afhænger vores priser for et nyt tag af det ønskede tagmaterialer samt det eventuelle behov for renovering af selve tagkonstruktionen.

Du er velkommen til at få en snak med en tagspecialist, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god og fair pris. Prisen for en totalentreprise inkluderer naturligvis stillads og lift.​

Vil du ringes op?

Hvis du ønsker at blive ringet op for at drøfte din opgave, så udfyld formularen med dit navn og telefonnummer. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

ANKA Byg ApS

Læskovvej 37

4632 Bjæverskov

CVR: 40788794

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 22 94 48

✉ E-mail: info@anka-byg.dk

Følg med på Facebook