Projekter

ALT INDENFOR TØMRERFAGET

TAG ARBEJDE -  UNDGÅ DYRE UDGIFTER, FÅ ET NYT TAG


ANKA BYG har mange års erfaring inden for tagkonstruktioner og renoveringer. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning inden for de mange forskellige tagløsninger. Vi renoverer og lægger tag på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme.


Selv mindre utætheder kan med tiden udvikle sig til større problemer, så du ender med at betale dyrt for ikke at have taget vare på problemet med det samme. Vores erfaring inden for tagkonstruktioner har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan hurtigt og professionelt vurdere, om dit tag udelukkende skal have en mindre reparation, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

​At lægge nyt tag på dit hus er et større projekt, og du skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning, har du mulighed for at udvide dit boligareal, isætte ovenlysvinduer, forbedre dit lofts isolering og meget andet. Vi rådgiver dig, inden du tager en beslutning og gør det trygt og overskueligt for dig at få nyt tag på din ejendom.


​En totalentreprise på tagløsninger inkluderer stillads og lift, og hvad der ellers måtte være brug for i den givne situation. Vi kommer overalt på Sjælland og hjælper med udførelse af nyt tag eller tagrenovering.


DØRE OG VINDUER


Er det på tide, at lave en udskiftning af døre eller vinduer, eller skal der isættes nye i det nye hus, sommerhus eller lignende er vi din hjælp til professionel isætning eller udskiftning.


​Der er mange gode grunde til at få foretaget en udskiftning af døre eller vinduer især set fra økonomiske og miljømæssige perspektiver. Dårligt isolerede vinduer er dyre på lang sigt, og du kan derfor reducere din varmeregning betydeligt ved udskiftning af vinduer og døre der er af ældre dato.


​Der findes mange døre og vinduer på markedet og det kan være besværligt at vælge præcis det produkt der er den rigtige løsning til dig. Vi kan hjælpe dig med udvælge både døre og vinduer og derved yderligere få dem bestilt fra f.eks. Velux, Outline eller Outrup.​

TERRASSE


I dagens Danmark har flere og flere danskere fået bygget en træterrasse for, at få det maksimale ud af de gode temperaturer om sommeren. Vi giver jer muligheden for at få en lækker terrasse, som kan blive centrum for afslapning, lækre måltider og gode stunder.


Vi sørger altid for at have en tæt dialog, hvor vi får afklaret hvilke ønsker, som du skulle have til den nye terrasse, da terrasser kan opføres på utallige måder og udseende. Inden vi påbegynder vores arbejde, spørger vi derfor ind til kvalitet, materialetype og meget mere.


Vores faglige ekspertise inden for terrasser kommer jer også til gode i form af vores rådgivning. Vi tager bl.a. højde for hvilken retning terrassen vender i forhold til solen, læhjørner o. lign.


VI GARANTERER HØJ KVALITET TIL FAIR PRISER